Retkantet bordplader:

 

160-80s / 180-80S / 200-80S

Denne type bordplade fås i ahorn, bøg, sort laminat og hvid laminat. Bordpladen har hul i hvert hjørne til diverse ledninger, hullerne lukkes tæt med medfølgende kapsler.

 

Bordpladen måler:

Længde: 160 / 180 / 200

Bredde: 80 / 80 / 80

Tykkelse: 22 mm. MDF

 

Bordpladen er retkantet og er en del billigere end de udformede bordplader, tilgengæld giver denne type bordplader heller ikke den idelle støtte.

Bordpladen her egner sig bedst til arbejdere der har mere afvekslende arbejde og ikke sidder stille foran en computer 8 timer om dagen.

 

 

Centerbuet bordplader:

 

160C / 180C / 200C

Denne type bordplade fås i ahorn, bøg, sort laminat og hvid laminat. Bordpladen har hul i hvert hjørne til diverse ledninger, hullerne lukkes tæt med medfølgende kapsler. Bordpladen har et ergonomisk buet center der giver bedre støtte til håndled.


 

Bordpladen måler:

 

Længde: 160 / 180 / 200

 

Bredde: 100 / 100 / 100

 

Tykkelse: 22 mm. MDF


Bordpladen med centerbueudskæring giver god understøtning til armene. Faconen er meget velegnet til arbejde ved fladskærm eller bærbar computer. Den er desuden fleksibel, når der skal flyttes om på kontoret.

Buens form og størrelse er udformet, så den er optimal set ud fra et ergonomisk synspunkt. En længere bue i bordpladen kan laves, men er ergonomisk ikke nær så god. ConSets standard centerbue-bordplader er designet med ergonomien i fokus.


Venstrevendt bordplader:

 

 Har du god plads og ønsker du den aller bedste arbejdsstilling og comfort, så er en side-vendt bordplade lige pladen for dig. Denne type er fx. venstrevendt. Bordpladen er så smart indrettet at du har et langt lige stykke som kan fungere som et ganske almindeligt skrivebord hvor der er massere af plads til papirarbejdet, den anden del er udformet som et hjørne vendt mod venstre, her kan du nemt have en compterskærm, laptop eller hvad du nu ellers har af arbejdsmaskiner til at står. Når du bruger maskinerne er du sikker på en ultimativ korrekt arbejdsstilling.


Her nedenfor er bordpladernes mål i cm:


Pladetype:160L180L200L
 Højrevendt bordplader:

 

Lige som typen ovenfor så får du også her en super arbejdsstilling og den bedste comfort. Den eneste forskel er at denne plade er højrevendt.

 

Her nedenfor er bordpladernes mål i cm:

 

Pladetype:160R180R200R
 

 

 

Special bordplader:


Hos Ofidan har du mulighed for at få bordplader ud over vores faste sortiment. Leveringstiden bliver dog forlænget da disse borde specialbygges. Kontakt kundeservice for hjælp til special bordplader.
Tilbud

Alle tilbud

Nye varer

» Tillad ingen nye varer for tiden.