Stop identitetstyveri - 4 gode råd

Identitetstyveri er et stadig stigende problem over alt i verden og rammer cirka 50.000 danskere hvert år. Udviklingen af internettet, vores tilstedeværelse på sociale medier samt de store mængder oplysninger om os selv, som vi hverdag giver videre i form af jobansøgninger, gamle kreditkort, kørekort, recepter, generalier og meget andet, tænk hvis disse dokumenter havner i hænderne på en identitetstyv?

Bliver du udsat for identitetstyveri kan du risikere at dine bankoplysninger, dit pas eller din sociale profil bliver misbrugt.

Men der er måder hvorpå man kan gøre det en hel del svære for tyven at slippe afsted med at sjæle din identitet.

Undgå Identitetstyveri

  1. 1. Det første råd er at skifte adgangskoder og pinkoder regelmæssigt og variere mellem disse. Beholder ud samme koder i længere tid til fx Facebook eller NemID kan du risikere at tyve aflurer dem via internettet og ændre du dem ikke regelmæssigt kan du risikere at få tømt din bankkonto eller misbrugt din personlige sociale profil. En adgangskode bør indeholde en blanding af store og små bogstaver samt mindst et tal, på den måde er der ingen logik i din adgangskode og personer der kender dig har svære ved at gætte den, end hvis det var navnet på din hund, din ægtefælle eller børn.
  2.       
  1. 2. Når du betaler via internettet er det en god ide at tjekke url adressen. Hvis der står Https:// foran url adressen kan du trygt fortsætte. Https:// betyder at dine oplysninger bliver sendt via en krypteret forbindelse, der er altså ikke andre end NETS der kan se dine oplysninger.
    Bliver du i stedet mødt af en http:// adresse, altså uden ”s” – Hvilket også er den mest almindelige form for en url adresse bør du overveje om du selv følger dig sikker. Husk at http:// betyder at der ikke bliver sendt oplysninger i krypteret format, det vil sige at en hacker har lettere ved at aflure dine kortoplysninger

 

  1. 3. Det tredje råd er utroligt vigtigt. Alle har et CPR nummer – det er personligt så pas på hvem du deler det med op oplys aldrig dit CPR nummer eller andre personfølsomme oplysninger via chats, forums eller e-mails.

 

  1. 4. Har du en virksomhed, håndtere du hver dag mange personfølsomme oplysninger om dine medarbejdere, dig selv og din virksomhed. Det er derfor dit ansvar som virksomhedsejer at oplysningerne bliver opbevaret forsvarligt og ikke ligger frit fremme på dit skrivebord. Når du skal af med dokumenterne igen er det vigtigt at de er så ulæselige som muligt, hvem ved hvem der roder i skraldespandene på gaden?

    Løsningen på det problem er en Makulator. Der findes utrolig mange makulatorer på markedet og hos Ofidan har vi valgt de bedste på markedet:

 

Fellowes M-8C Makulator

Er en perfekt lille makulator til hjemmet eller det lille kontor med en enkelt bruger. Maskinen strimmelmakulere op til 8 ark ad gangen til en størrelse på 4x50mm Cross Cut – Dine dokumenter bliver dermed utrolig svære at læse, ja faktisk umuligt.

Maskinen kan køre i op til 5 minutter non-stop og kan makulere både klips, klammer og kreditkort. Makulatoren har en kapacitetFellowes M-8C Makulator på 15 liter makuleret materiale.

Det patenteret Safety Lock forhindrer at makulatoren tændes ved en fejl.

Læs mere om Fellowes makulatoren her.

 

Fellowes 63CB Makulator

Er beregnet til kontorer med 2-3 brugere, Makulatoren strimmelmakulere op til 10 sider ad gangen og kan køre i op til 8 minutter non-stop.

Makulatoren har en 19 liter affaldsbeholder og et væld af smarte funktioner. Her under kan nævnes Jam Blocker som tæller antal ark ved fodring og giver alarm hvis man forsøger at makulere mere en maksimum kapaciteten. Maskinen

Fellowes 63Cb Makulator

har også Safe Sense følere der gør at makulatoren stopper ved berøring af feeder så du stadig har alle 10 fingre når du er færdig med dagens arbejde. Makulatoren er energieffektiv og bruger minimal energi ved dvale. Maskinen kan makulere klips, klammer og kreditkort.

Læs mere om makulatoren fra Fellowes her.

 

Fellowes 73Ci Makulator

Er fremtidens maskine indenfor makulering. Makulatoren kan køre non-stop i op til 10 minutter og makulere op til 12 ark ad gangen. Maskinen bruger Cross Cut blade hvilket gør det totalt umuligt at læse de makulerede dokumenter. Ikke nok med at denne maskine er meget energibesparende så får man også en 100% jam fri maskine som selv retter papiret hvis det køre forkert , ligeledes får du også Safe Sense teknologien der gør at

Fellowes 73Ci Makulator

maskinen stopper ved berøring – så er du sikker på at du kommer hjem med alle fingrene i god behold. Makulatoren betjenes ved brug af et innovativt touch display og kan holde op til 23 liter makuleret materiale.

Læs mere om fremtidens makulator her


Har du brug for en stor makulator, så klik forbi Ofidan.dk som har specialiseret sig i makulatorer og se vores komplette udvalg – Du er også velkommen til at give os et kald, vi hjælper gerne til det rette valg.


Tilbud

Alle tilbud

Nye varer

» Tillad ingen nye varer for tiden.