Letts Årskalender
Køb Letts 2024 kalender her | Stort udvalg & hurtig levering.

Letts Årskalender

OBS! Letts 2024 kalendere kommer på lager slut september

Når året lakker mod enden, starter jagten på en 2024 kalender. En årskalender til at holde styr på alle de vigtige begivenheder der står for døren i det nye år 2024.

Hos Ofidan har vi valgt det bedste og mest kendte brand af årskalendere – Nemlig Letts of London.

Letts bliver produceret af Engelske Filofax og du er sikker på at modtage en Letts 2024 kalender i god kvalitet, smart design og lækre materialer.

Har ud blot brug for hurtigt at danne dig overblikket over den kommende uge, anbefaler vi en Letts 2024 Kalender med en uge pr. opslag – også forkortet U/O. Med en Filofax 2024 Kalender med ugeopslag får du plads til at skrive de vigtigste begivenheder gennem ugen.

Har du der imod brug for mere plads og muligheden for at planlægge hele dage anbefaler vi en Letts 2024 Kalender med en dag pr side – også forkortet D/S. Med denne type dagskalender kan du planlægge hele arbejdsdagen på en enkelt side – eller du kan bruge den som lektiekalender.

Med en 2024 årskalender fra Letts går man aldrig galt i byen og du er sikker på at få en kalender der holder hele året

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Aktive filtre

Letts Executive A5 2024 Kalender Rød
Letts Executive A5 2024...
  • -20%
  • -20%
Vis her Hurtigt kig

Letts Executive A5 2024 Kalender Rød

143,96 kr.Normal pris 179,95 kr.Pris

En praktisk eksklusiv kalender for året 2023 fra Letts. Denne kalender har et hård omslag med en indlagt pude for ekstra blødt touch.

Cover og sider har afrundede hjørner.

Kalenderen viser en uge pr opslag vertikalt i størrelse A5.

Desuden får du i denne kalender også en årsplan, danske og svenske mærkedage, sider til egne notater samt plads til notater på hver side under datoen.

Farve: Rød