Letts Årskalender
Køb Letts 2021 kalender her | Stort udvalg & hurtig levering.

Letts Årskalender

OBS: På grund af CoVid-19 er Letts 2021 kalendere først på lager i starten af oktober. Det er muligt at bestille allerede nu, men vi kan først levere i starten af oktober.

Når året lakker mod enden, starter jagten på en 2021 kalender. En årskalender til at holde styr på alle de vigtige begivenheder der står for døren i det nye år 2021.

Hos Ofidan har vi valgt det bedste og mest kendte brand af årskalendere – Nemlig Letts of London.

Letts bliver produceret af Engelske Filofax og du er sikker på at modtage en Letts 2021 kalender i god kvalitet, smart design og lækre materialer.

Har ud blot brug for hurtigt at danne dig overblikket over den kommende uge, anbefaler vi en Letts 2021 Kalender med en uge pr. opslag – også forkortet U/O. Med en Filofax 2021 Kalender med ugeopslag får du plads til at skrive de vigtigste begivenheder gennem ugen.

Har du der imod brug for mere plads og muligheden for at planlægge hele dage anbefaler vi en Letts 2021 Kalender med en dag pr side – også forkortet D/S. Med denne type dagskalender kan du planlægge hele arbejdsdagen på en enkelt side – eller du kan bruge den som lektiekalender.

Med en 2021 årskalender fra Letts går man aldrig galt i byen og du er sikker på at få en kalender der holder hele året

Beklager ulejligheden.

Søg igen, hvad du leder efter